... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Boek nu je super early bird ticket voor de Global Online Happiness at Work Summit

By 2 juni 2022juni 13th, 2022No Comments

Doe mee aan de Global Online Happiness at Work Summit 2022
van 19 september tot 25 september 2022.

Get inspired and take action!

Stel je een wereld voor waarin je vol energie en voldoening naar het werk gaat en dat dat gevoel ook uitstraalt naar je leven thuis, je gemeenschap en de wijdere wereld. Deze Online Summit wil je inspireren om zo’n wereld te bouwen.

De wereld van werk is voor altijd veranderd. Terwijl we ons een weg banen uit de pandemie, zijn bedrijven die prioriteit geven aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van hun werknemers degenen die aan het langste eind zullen trekken.

Ons doel voor deze Summit is eenvoudig: je in staat stellen een betere werkervaring te creëren voor jezelf en degenen om je heen. Of je nu een team of een bedrijf leidt, klanten begeleidt of gewoon je eigen werkervaring wilt verbeteren, wij hebben een schat aan informatie om met jullie te delen.

Zoals altijd zullen we de thema’s, onderwerpen en interviews van de Summit selecteren op basis van wat het meest relevant en impactvol is voor het huidige zakelijke klimaat. Heel binnenkort delen we natuurlijk meer details over onze topics en onze gasten.

Registreer nu en krijg gratis toegang tijdens de Week van het Werkgeluk (tussen 19 en 25 september).
Of registreer tot en met 30 juni voor een super early bird ticket en krijg een jaar lang toegang tot alle inhoud aan een voordelig tarief.

Meer over de Week van het Werkgeluk

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Nog heel even de tijd

om deel te nemen

aan de Feedback challenge

Naar de challenge
0 Shares