Tryangle steunt Music For Life

de warmste week

Tryangle vindt dat iedereen gelukkig mag zijn op het werk. Dat betekent in eerste instantie dat je natuurlijk een job moet vinden. Naar aanleiding van de Warmste Week willen wij dan ook onze steun geven aan een goed doel dat hier positief aan bijdraagt.

Speciaal voor Music For Life veilen wij

Ik bied mee!

De opbrengst gaat integraal naar Werkvormm

Werkvormm is een Antwerpse organisatie die werkzoekenden begeleidt naar werk, staat open voor alle leeftijden, en is zo laagdrempelig mogelijk. De rode draad doorheen hun werking: mensen met een (heel) grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zij wensen dus iedereen een (duurzame) job toe en realiseren dit door begeleiding, opleiding en werkervaringsprojecten.

Deze groepen zijn zeer divers; zowel niet gekwalificeerde schoolverlaters, oudere werkzoekenden, mensen met een migratie-achtergrond, laaggeschoolden en vluchtelingen.

De Warmste Teambuilding

Met deze 2u durende teambuilding tover je gegarandeerd een brede glimlach op de gezichten van jouw collega’s. Tryangle komt langs met de WOW mobiel op een door jou gekozen locatie in België. Samen spelen we een energieke teamgame boordevol uitdagingen en fun. De teambuilding duurt ongeveer 2u en geldt voor een team van maximum 20 personen. Neem contact op voor meer details.

Versterk jouw team, bied mee en steun het goede doel.

Wil je graag je kans wagen en ondertussen ook een goed doel steunen? Ga naar onze online veiling en bied mee!

0 Shares