... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Geef eens een complimentje aan je collega

By 24 september 2021december 7th, 2021No Comments

Een compliment geven is de ideale smeerolie om goede contacten op te bouwen, te onderhouden en verbinding te creëren. Het kost weinig moeite en de impact is enorm. Oprechte waardering zorgt voor een positieve sfeer en een aanstekelijke energie.

Natuurlijk is dit ook binnen de werkomgeving een interessante sleutel om voor een happy workplace te zorgen waar iedereen zich goed in zijn vel kan voelen. In dit artikel lees je meer over de kracht van waardering.

Tover een glimlach op het gezicht van je collega

We hebben allemaal wel eens de neiging om dingen als vanzelfsprekend te beschouwen. Dus misschien kan jij eens stilstaan wanneer de keer was dat je een collega nog eens oprechte waardering hebt getoond? Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken voor de ander.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om (één of meerdere van) deze complimentenkaartjes te downloaden. Print ze af en bezorg ze aan een collega: Overhandig het in persoon met een grote glimlach erbij, laat het achter op de werkplek van je collega om te ontdekken, prop het stiekem tussen het lunchpakket, … Laat je eigen persoonlijkheid en creativiteit spreken en zorg voor een positieve noot die het werkgeluk boost!

Doe jij mee met de Week van het Werkgeluk?

Ontdek de activiteiten van 2021

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Ook in 2021:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten
0 Shares