... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Maand van de digitale fitheid: gratis webinar

By 1 maart 2022maart 8th, 2022No Comments

De Maand van de Digitale Fitheid wil het belang van digitaal bewustzijn, hygiëne, vaardigheden en kennismanagement onderstrepen, ook op de werkvloer! Dit om het mentale welzijn, de ontwikkeling, en het werkplezier van kenniswerkers serieus te nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie te werken.

In het kader van deze themamaand, kan je gedurende de ganse maand maart gratis het on-demand webinar “Digital Detox voor meer werkgeluk” herbekijken!

Stress, concentratieverlies, nervositeit en/of uitputting … Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Pak je digistress aan en schrijf je in voor dit gratis webinar:

Digital Detox voor meer werkgeluk

In dit webinar helpt Christine Wittoeck van Digital Detox Academy je om je digistress aan te pakken.

Digital detox wil niet dat je alle digitale toepassingen uit je leven moet bannen, maar wel dat je meer ruimte moet durven voorzien voor deconnectie. Deconnectie betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen. Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt.

Via de smartphone hebben we immers 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp, de wereld letterlijk binnen handbereik. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

In dit webinar ontdek je
– Concrete tips en tricks om je productiviteit en werkgeluk te verhogen
door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie.
– Hoe je digitale onrust (stress) om kan zetten naar digitaal comfort en meer (digitaal) welzijn op het werk.

Herbekijk webinar

Meer over de Week van het Werkgeluk

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan
0 Shares