merci en de Week van het Werkgeluk

Waardering en positieve relaties op de werkvloer staan sowieso garant voor meer werkgeluk op kantoor. Geen betere manier om je collega’s te bedanken dan met een lekker doosje merci! Een uitermate goed excuus dus voor merci om de handen in elkaar te slaan met de Week van het Werkgeluk!

De merci Challenge

Je collega’s tonen dat je hen waardeert met een warm en oprecht compliment. Een klein gebaar met grote gevolgen voor jouw werkgeluk en dat van je collega’s.

Op zoek naar inspiratie om je collega’s op een creatieve manier te bedanken? Schrijf je in voor de merci Challenge. Tijdens de Week van het Werkgeluk krijg je dagelijks een leuk kaartje in je mailbox met daarop een mooie boodschap om één van je collega’s te bedanken. Print het kaartje, personaliseer het en schenk het aan jouw collega. Vergeet geen leuke foto te posten van dit moment op Instagram of Facebook en gebruik #mercimoments en #weekvanhetwerkgeluk. Elke dag kiezen we een winnaar die we bedanken, met merci natuurlijk!

Zij schreven zich al in! Wat is jouw originele reden om deel te nemen?

Meer lezen?

Griet Deca, de Chief Happiness van Tryangle, schreef zelfs een blogartikel over hoe belangrijk waardering is binnen een werkomgeving.

Wil je meer weten over “De regel van 3 mercikes”?

Dat wil ik wel lezen!

Deze creatieve actie vindt plaats in samenwerking met onze fijne partner!

13 Shares