0
Nieuws

Wedstrijd nav de nationale telewerkdag

By 20 september 2021No Comments

Dinsdag 21 september is uitgeroepen tot nationale telewerkdag.

Sinds 1996 al, vindt jaarlijks de Week van de Mobiliteit voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik plaats. Niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa voeren mensen van 16 tot 22 september actie voor meer duurzame mobiliteit. Er zijn tal van initiatieven zoals autoloze zondag op 19 september, maar natuurlijk ook de nationale telewerkdag op dinsdag 21 september.

Telewerken betekent trouwens niet enkel thuiswerken. Er bestaan ook nog heel wat andere vormen van telewerken, zoals coworking spaces, satellietkantoren, kantoorbussen,…

Deze nationale telewerkdag – tijdens de Week van het Werkgeluk – zetten we natuurlijk graag op een speciale manier in de kijker!

Nest Your Desk, Tryangle en Digital Detox sloegen de handen in elkaar en organiseren zelfs een heuse wedstrijd. Zij willen namelijk jullie leukste telewerkplekken zien!

Wedstrijd ‘mijn leukste telewerkplek’

Post jouw leukste foto op je profielpagina op Linkedin, Facebook of Instagram.
Gebruik de hashtags #nationalethuiswerkdag21 #tryangle #nestyourdesk #dda.
Van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 september.

Deel vanaf dinsdag 21 september jouw leukste foto op Linkedin, Facebook of Instagram (vergeet de hashtags niet!) en maak kans op toffe prijzen zoals een E-learning “Mindful werken” (Tryangle), het boek “Digital Detox” + een individuele sessie (45 min) met Christine Wittoeck (Digital Detox Academy), een E-learning “Digital detox in 4 weken” of het boek “Voorbij het Nieuwe werken”.

Deelnemen kan tot 23 september 2021 om 23:59. Vrijdag 24 september 2021 worden de winnaars op de hoogte gebracht en bekend gemaakt.

Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

Nog meer weten over thuiswerk en samenwerken vanop afstand?

Gratis Webinar:
“Samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij hybride teams”
vrijdag 24 september om 9u

Nu thuiswerk in heel wat bedrijven een blijver lijkt te worden, is het noodzakelijk uit de eerste beweging van noodoplossing te komen en op zoek te gaan naar de structurele organisatie ervan, zeker nu er ook heel wat medewerkers terug naar kantoor komen.

In dit webinar spreken Griet Deca en Kim Hilgert, founders van Tryangle Happiness & Well-Being at Work je de sleutel van vertrouwen te ontdekken. Het is voor werknemers namelijk van belang om het nodige vertrouwen te krijgen – niet door dubbel zoveel uren te doen – en voor leidinggevenden vertrouwen te schenken. Dit is niet evident, zeker in een realiteit waarin sommige collega’s elkaar veel meer zien dan anderen.

Hoe hou je iedereen gemotiveerd?
En hoe werk je samen vanop afstand met het nodige vertrouwen?
​​​​​​​In dit webinar gaan Griet en Kim samen met jullie op zoek naar de do’s en don’ts.

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2021

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Ook in 2021:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten