... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Webinar gemist?

By 23 september 2022No Comments

Iets gemist tijdens de Week van het Werkgeluk?

Online Inspiratie Sessie gemist? 

Ontdek je nu pas dat je je niet hebt kunnen inschrijven voor een super-interessant webinar?

Niet getreurd! Voor onderstaande inspiration sessions kan je nog steeds aanmelden en de opname (gemaakt tijdens de Live uitzending tijdens de Week van het Werkgeluk) on-demand bekijken tot en met 31 oktober 2022.

Voor deze (reeds afgelopen) webinars kan je de opname alsnog (her)bekijken:

Opmerking: Voor de andere (partner-)webinars en workshops op onze kalender gelden andere voorwaarden ivm de replays.

Digital detox voor meer werkgeluk. 
Ontdek in dit webinar concrete tips en tricks om je productiviteit en werkgeluk te verhogen door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie en hoe je digitale onrust (stress) om kan zetten naar digitaal comfort en meer (digitaal) welzijn op het werk.

Herbekijk het webinar

Simple ways to tackle stress and burn-out in your team
Recognize stress overload and early burn-out signals from your team members and prevent a negative spiral. Discover know how to support your team with the right communication and information on stress coping mechanisms.

Herbekijk het webinar

Durf te kiezen voor authentiek leiderschap
Kom te weten wat authentiek leiderschap inhoudt en waarom het een positief effect heeft op het team. Je ontwerpt een kader om een compleet eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen vanuit je eigen persoonlijkheid, sterktes en kernwaarden en ontdekt hoe je het evenwicht bewaart tussen jezelf, je functie, en de verwachtingen van de organisatie en je teamleden, en krijgt tevens heel wat concrete voorbeelden uit de praktijk en do’s en don’ts om je te inspireren.

Herbekijk het webinar