... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Workshop “Tools for happiness at work”

By 18 juni 2019juli 4th, 2019No Comments
Alexander Kjerulf
tools for happiness at work
Woohoo Inc

Engelstalige workshop met Alexander Kjerulf:
Enkele praktische sleutels voor meer geluk op het werk

En opnieuw hebben we meer fantastisch nieuws voor onze gasten van het slotevenement van de Week van het Werkgeluk op 27 september in Brussel.

Jullie zijn misschien reeds op de hoogte dat Alexander Kjerulf, de Deense werkgeluk expert en Chief Happiness Officer van Woohoo Inc, op het podium zal verschijnen met zijn eerste keynote in België. Maar, dat is niet alles! Hij komt de themaweek nog op een andere manier ondersteunen: Tijdens het slotevenement krijg je immers de kans om deel te nemen aan zijn (Engelstalige) interactieve workshop “Tools for Happiness at Work”.

Een workshop onder leiding van Alexander Kjerulf bevat natuurlijk vooral inzichtelijke en relevante informatie, maar wel op een leuke en zeer entertainende manier gebracht. In deze 40 minuten durende sessie kunnen deelnemers enkele praktische sleutels inoefenen om een gelukkigere en productievere werkomgeving te creëren.

Wat mag je verwachten? Simpele en onmiddellijk toepasbare tips om werkgeluk een boost te geven in elk type organisatie en toegankelijk voor elk budget. Alexander deelt kennis die wetenschappelijke onderbouwd is en introduceert praktische tools die reeds hun effectiviteit hebben bewezen in verschillende werkomgevingen over de hele wereld.

In deze workshop komen allerlei praktische inzichten jouw richting uit, gebracht op de enthousiaste stijl die Alexander zo typeert. Je krijgt niet alleen bakken informatie, stroop je mouwen maar op, want je zal ook zelf aan de slag gaan met het inoefenen van de tips tijdens deze leuke workshop.

Wil je ook graag deelnemen aan het slotevenement?
Grijp dan nu je kans!

13 Shares